Black Friday 2021

BELL Bullitt DLX Gloss Black

Regular Price €499.99 As low as €374.99
Availability: Select size first
SKU
19BEL0004
Shipping information

Payment

We at Fortamoto.com support all mojor credit cards and also lots of local payment methods, check out our payments and shipping page for all the details.

Shipping

We ship worldwide! You can check out our payments and shipping page to see our rates/transit times. All packages will be delivered by your local shipping carrier!

Taxes

If your order is shipped outside the EU or when you provide us with an EU VAT number during checkout. 21% tax will be deducted from your order, it's possible you'll have to pay some form of taxes or other fees when your order is imported in your country.

Shipping information

BELL Bullitt DLX Gloss Black description

De Bell Bullitt is een iconisch model dat dankzij zijn tijdloze uitstraling vandaag de dag nog steeds zeer geliefd is onder veel motorrijders. Het uiterlijk van de Bell Bullitt neemt je mee terug in de tijd, terug naar de jaren 50 waarin Roy Richter zijn eerste Bell helm in elkaar heeft geknutseld. Vandaag de dag is er qua uiterlijk niet veel veranderd aan de Bell Bullit, dat terwijl hij de technische specificaties heeft van een hightech helm. Zo is de helm er in drie verschillende maten buitenschalen waardoor je altijd met een zo klein mogelijke schaal rijdt, wat ten gunste komt van het comfort. Deze buitenschalen zijn vervaardigd uit een composiet glasvezel voor een sterk en licht eindresultaat. Bell erkent de waarde van comfort en heeft contouren aangebracht op de wangkussens van de micro suède binnenvoering voor een unieke pasvorm. Uiteraard beschikt de helm over een DD-sluiting (met magneetbevestiging) en is hij zelfs voorbereid voor een communicatiesysteem. Met de aanschaf van een Bell Bullitt koop je niet alleen een hele goede motorhelm maar ook een stukje bijzondere motorgeschiedenis.


Bullitt DLX properties

  • Drie maten buitenschaal (glasfiber)
  • Contouren op de wangkussens
  • Uitneem- en wasbare binnenvoering
  • Voorbereid voor communicatiesystemen
  • ECE goedgekeurde helm
  • Vijf jaar garantie
  • DD-sluiting met magneetbevestiging
  • Kinventilatie met gaasinlaat
  • Luchtuitlaten
  • Gewicht: 1500 gram

BELL Bullitt DLX specs

More Information
BrandBell
ModelBullitt DLX
ColorGloss Black
CategoryFull Face Helmets
PinlockNo pinlock
Internal Sun VisorNo
HomologationECE (EU approved for motorcycle and scooter NOT DOT approved)
NoteIf a helmet is equipped with a visor, it concerns a clear visor, unless otherwise stated.

BELL Bullitt DLX Gloss Black reviews

Disclaimer© 2011-2021 FortaMoto
Contact Us