Dainese Veloce D-Dry Jacket Black/White/Lava Red A66

As low as €229.95
Availability: Select size first
SKU
22DAI0016
Shipping information

Payment

We at Fortamoto.com support all mojor credit cards and also lots of local payment methods, check out our payments and shipping page for all the details.

Shipping

We ship worldwide! You can check out our payments and shipping page to see our rates/transit times. All packages will be delivered by your local shipping carrier!

Taxes

If your order is shipped outside the EU or when you provide us with an EU VAT number during checkout. 21% tax will be deducted from your order, it's possible you'll have to pay some form of taxes or other fees when your order is imported in your country.

Shipping information

Dainese Veloce D-Dry Jacket Black/White/Lava Red A66 description

De Dainese Veloce D-Dry Jas is de perfecte sportieve jas voor de herfst, winter en lente. De jas is echt een doorwaai jas en met het klassieke ontwerp van Dainese is deze ideaal voor dagelijks gebruik.

Deze motorjas is voorzien van een waterdicht D-Dry membraan dat een hoge mate van bescherming biedt tegen regen, en aan de binnenzijde zit een thermische binnenvoering welke je warm houdt op koude dagen. Deze voering is volledig uitneembaar en de ventilatieritsen bieden verkoeling op warme dagen.

Op de schouders en ellebogen bevinden zich afneembare composiet beschermers (EN 1621.1 standaard). Ook is de jas voorbereid op een G1/G2 rug protector voor extra bescherming. De jas is uitgevoerd met voldoende zakken met een met rits afsluitbare zak op de borst, twee afsluitbare buiten zakken en twee binnenzakken. De jas is verstelbaar op meerdere plekken en door middel van de verbindingsrits is de jas gemakkelijk aan een motorbroek te ritsen.

Veloce D-Dry properties

No

Dainese Veloce D-Dry specs

More Information
BrandDainese
ModelVeloce D-Dry
ColorJacket Black/White/Lava Red A66
CategoryMotorcycle Jackets
Waterproof linerNo
Thermal linerRemovable
SexeMen, Unisex

Dainese Veloce D-Dry Jacket Black/White/Lava Red A66 reviews

Disclaimer© 2011-2021 FortaMoto
Contact Us