HJC I70 Watu White/Grey 228

Regular Price €206.57 As low as €154.93
Availability: Select size first
SKU
21HJC0056
Shipping information

Payment

We at Fortamoto.com support all major credit cards and also lots of local payment methods, check out our payments and shipping page for all the details.

Shipping

We ship worldwide! You can check out our payments and shipping page to see our rates/transit times. All packages will be delivered by your local shipping carrier!

Taxes

If your order is shipped outside the EU or when you provide us with an EU VAT number during checkout. 21% tax will be deducted from your order, it's possible you'll have to pay some form of taxes or other fees when your order is imported in your country.

Shipping information

Product description

DeHJC i70is de opvolger van deoerdegelijke HJC IS-17. Voor iedereen die deze helm niet kent, dat is misschien wel de best verkochte helm die HJC de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Zat als een huis en bevatte alle opties en features die je van eenvolwaardige sport/tourhelmmag verwachten. HJC vond dat het hoog tijd werd om ook deze bestseller een upgrade te geven en zie hier het resultaat,de splinternieuwe HJC i70.

Naastnieuwe kleuren en printjesheeft de HJC i70 ook eenverbeterd ventilatiesysteemgekregen. Hierdoor zou je de rijwind nog beter kunnen doseren. Daarnaast is het zonneviziermechanisme verplaatst naar de linkerkant van de helm waar hij voorheen bovenop de helm zat. Het click & release systeem van dit zonnevizier is daarnaast ook vervangen voor een schuifmechanisme.

Om nog even in te gaan op de specificaties van de HJC IS-17 die vanaf nu door het leven gaat als de HJC i70:

De helm wordt intwee maten buitenschaalgemaakt, in de kleine schaal zitten de maten XXS tot maat M en in de grote schaal de maten L tot XXL. De buitenschaal van de i70 is gemaakt vanpolycarbonaaten het gewicht van de helm ligt rond de 1600 gram. Met eengeïntegreerd zonnevizierenbijgeleverde Pinlockheeft de HJC i70 alle opties die je van een volwaardige tourhelm mag verwachten.

Kortom, een goede en veelbelovende helm die alle eigenschappen heeft die je nodig hebt om gedurende het hele jaar en in alle weersomstandigheden op de motor te kunnen stappen.

Product info

More Information
Brand HJC
Model I70
Color Watu White/Grey 228
Category Full Face Helmets
Pinlock Included
Internal Sun Visor Yes
Homologation ECE (EU approved for motorcycle and scooter NOT DOT approved)
Note If a helmet is equipped with a visor, it concerns a clear visor, unless otherwise stated.

Properties

  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Vizier is UV-resistent
  • Polycarbonaat buitenschaal
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Verbeterde ventilatie ten opzichte van de IS-17
  • Micro-Buckle (ratel) sluiting
  • Quick-release vizier
  • Pinlock voorbereid en meegeleverd
  • Helm wordt in twee maten buitenschaal geleverd ( XXS-M & L-XXL)
  • Geschikt voor brildragers

Reviews

Other colors
Disclaimer© 2011-2024 FortaMoto