Dainese Brera D-Dry XT Lady Jacket Anthracite 011

As low as €369.95
Availability: Select size first
SKU
22DAI0028
Shipping information

Payment

We at Fortamoto.com support all mojor credit cards and also lots of local payment methods, check out our payments and shipping page for all the details.

Shipping

We ship worldwide! You can check out our payments and shipping page to see our rates/transit times. All packages will be delivered by your local shipping carrier!

Taxes

If your order is shipped outside the EU or when you provide us with an EU VAT number during checkout. 21% tax will be deducted from your order, it's possible you'll have to pay some form of taxes or other fees when your order is imported in your country.

Shipping information

Dainese Brera D-Dry XT Lady Jacket Anthracite 011 description

De Dainese Brera D-Dry XT Lady Jas is een premium motorjas voor de urban-stadsrijder. De jas is zeer comfortabel dankzij het 4-way stretch materiaal waar de jas van gemaakt is. De combinatie van de ademende en waterdichte D-Dry membraan en een uitneembare thermische voering in de jas beschermen tegen de regen en kou. Ook is er een waterdichte ritssluiting en een afneembare capuchon is verwerkt in de jas voor tegen de regen.

De jas is natuurlijk voorzien van de benodigde bescherming, zoals schouder elle boog protectoren, maar dit kan uitgebreid door een G1/G2 rugprotector aan de jas toe te voegen. De jas is voorzien van genoeg zakken om al je spullen in op te bergen: 2 waterdichte steekzakken, een zak op de mouw voor documenten of een kleine kaart, een waterdichte binnenzak en een waterdichte smartphone zak. De Dainese Brera D-Dry XT Jas is een echte alleskunner die gericht is voor de doorgewinterde rijder die graag vele kilometers maakt door weer en wind.

Brera D-Dry XT Lady properties

No

Dainese Brera D-Dry XT Lady specs

More Information
BrandDainese
ModelBrera D-Dry XT Lady
ColorJacket Anthracite 011
CategoryMotorcycle Jackets
Waterproof linerNo
Thermal linerRemovable
SexeWomen

Dainese Brera D-Dry XT Lady Jacket Anthracite 011 reviews

Disclaimer© 2011-2021 FortaMoto
Contact Us